Mozaicuri

Mozaicul este o imagine sau un model creat prin aranjarea unor piese mai colorate. Configuratii, din mozaic sunt disponibile acum, lipite pe o plasa flexibila pe spate, care se prinde de stratul de suport prin adeziv. Mozaicul poate fi folosit la pereti, panouri in bai, obiecte elocvente chiar si coloane.

Pardoselile din mozaic au nevoie de multa atentie: o pardoseala intreaga cu placi mici de mozaic poate sa apara prea aglomerata si reda o textura vaga. Placile pot fi folosite cu moderatie ca o bordura sau o incrustatie. Un mozaic pictorial pe pardoseala, ar trebui pozitionat central pentru impactul cel mai mare. Intr-o baie sau in spatiul de dus, multe linii de rost ale mozaicului - separat de crearea unui element pentru design - pot realiza o suprafata pe care nu se aluneca.

Placile din mozaic pot crea un design geometric, o imagine sau ceva abstract. Folosind placute de aceeasi culoare va produce un efect care e mai mult textural decat un model. Placile cu plasa dedesubt pot acoperi o suprafata mare intr-un timp scurt. Nu toate piesele sunt sub forma de patrat. Pot fi ortogonale, rectangulare, rotunjite sau cu forme neregulate.

Brâuri